Dames Heren Senioren Teens

Parfum voor jezelf of als geschenk.

Parfum kopen voor jezelf zonder te weten hoe het zal ruiken wanneer je het gebruikt is af te raden.

Parfum is niet goedkoop en het zou zonde van het geld zijn als je moet vaststellen dat bij het gebruik het toch niet de geur heeft die je voor ogen had. Parfum kopen die je vriend/vriendin gebruikt en die je lekker vindt ruiken is ook niet echt aan te raden omdat de geur van parfum  kan verschillen van persoon tot persoon eens aangebracht op het lichaam. Hoe een parfum uiteindelijk zal ruiken en hoelang de geur blijft hangen wanneer je het hebt aangebracht, is afhankelijk van je eigen lichaamsgeur en huidtype. Parfum kopen voor anderen als cadeautje is ook niet echt een goed idee als je niet weet wat hun lievelingsparfum is. Probeer altijd uit te vissen welk parfum ze gebruiken of lees verder om andere alternatieven te ontdekken wanneer je wilt kiezen voor een parfum cadeau.

Tot slot: Laat je niet verleiden door het kopen van meestal dure parfums die in de reclame aan de man/vrouw worden gebracht door bekende personen zonder het parfum eerst uit te testen op je eigen lichaam.

Duurkoop: Nieuw Parfum kopen voor jezelf in een fysieke shop:

Bij de keuze van een nieuw parfum is een van de mogelijkheden om naar een parfumshop te gaan en te testen wat het beste bij je past. Bij het testen kan je best wat parfum aanbrengen aan de binnenkant van je pols. Parfum aangebracht op een strookje papier zal misschien wel goed ruiken maar het  is noodzakelijk om een klein beetje parfum aan te brengen op je lichaam om zeker te zijn dat het resultaat is wat je verwacht.   Het nadeel echter van parfum testen in een parfumshop is dat na een paar testen je reukzin het laat afweten en je alles door elkaar begint te ruiken. 3 parfum tests per bezoek  is echt de limiet.  Een ander nadeel is de prijs. Voor een flesje parfum betaal je al direct enkele 10tallen euros. Je wilt af en toe misschien ook eens iets anders gebruiken maar dan wordt het uiteindelijk onbetaalbaar  voor de meeste mensen. Gelukkig is er een goedkoper alternatief voor het kiezen van een nieuw parfum voor jezelf of als cadeautje voor een vriend of vriendin en dat is het parfum abonnement van Parfumado:

Goedkoop: Nieuw Parfum kopen voor jezelf of als cadeautje via Parfumado, een online parfum abonnement:

Elke maand een ander parfum om uit te proberen. Je kan kiezen uit het aanbod van 350 verschillende parfums of je laten verassen door hun keuze van de maand.

Voor 14,95 Euro per maand verzendkosten inbegrepen (prijs maart 2019) krijg je elke maand een parfum verstuiver met je opgegeven keuze uit hun parfum lijst of,  indien je geen keuze maakt sturen ze jou hun keuze van de maand. De hoeveelheid parfum in de verstuiver is goed voor 30 dagen gebruik. Het abonnement opzeggen kan altijd, zelfs na de eerste levering.

Ideaal om verschillende soorten parfum rustig thuis uit te proberen en uit te zoeken welk parfum het beste bij je past. Hou je van afwisseling dan is dit de goedkoopste manier om regelmatig je parfum te veranderen.

Je kan deze dienst ook gebruiken om een cadeau bon te schenken. Kies het aantal maanden dat je cadeau wil doen (1,2,3,6 of 12 maanden). De gelukkige zal dan een luxe cadeau box ontvangen met een door jou gepersonaliseerde tekst en een code waarmee hij/zij een keuze kan maken in het aanbod van parfums.   Indien je de bon persoonlijk wenst af te geven kan je de cadeau box ook laten bezorgen op jouw adres.   Momenteel bedraagt de prijs voor een cadeaubon voor 1 maand (1 verstuiver met parfum) 15,95 Euro.  Nadat de maanden zijn verlopen stopt de verzending automatisch dus je vriend/vriendin zit dan niet vast aan een abonnement.

Website: https://parfumado.com

 

 

 

 

 

Plaats een reactie