Vakantie

Rederij Stiphout

Maastricht is de locatie van rederij Stiphout. Vanaf de aanlegsteiger gelegen op de Maaspromenade kan u inschepen voor een rustgevende boottocht op de Maas en het Albertkanaal. De rederij beschikt over 5 passagiersschepen waarvan sommige ook toegankelijk voor rolstoel gebruikers. U kan inschepen voor een boottocht van 1 uur of een dagtrip maken naar Luik. Regelmatig zijn er ook thema boottochten gecombineerd met (extra te betalen) lunch of brunch.

De prijs voor een boottocht van 1 uur ligt rond 10 Euro per volwassene. Voor een dagtrip  naar Luik en terug bedraagt de prijs 24,50 Euro. Kinderkortingen op alle arrangementen.  De prijs voor een eenvoudig luncharrangement schommelt rond 15 Euro  en kan oplopen tot rond 50 Euro voor een uitgebreid 3 gangen menu. Kinderkortingen op alle luncharrangementen. (prijzen april 2018)

Private boottochten met een minicruiser met schipper (max. 8 personen) zijn ook mogelijk al of niet met (extra bij te betalen) ontbijtbuffet. De prijs zonder ontbijtbuffet bedraagt 300 Euro (prijs april 2018).

Naast boottochten verzorgt rederij Stiphout ook city tours in een Amerikaanse schoolbus en laat u op een speciale manier kennismaken met de historische binnenstad. Hier ook zijn er verschillende arrangementen, allen met kinderkortingen. De prijs voor een city tour van ongeveer 45 minuten bedraagt 7,40 Euro.  Combinatie City Tours en boottocht 15 Euro en Combinatie Citi Tours + boottocht + rondleiding in de grotten van St. Pietersberg 21,75 Euro. (Prijzen april 2018)

Download brochure Rederij Stiphout.

Website:  https://www.stiphout.nl/

Foto’s: Rederij Stiphout

Plaats een reactie