Vakantie

Boottochten De Zander

Toe aan wat rust of even lekker weg met het ganse gezin, familie of vrienden ?  Check dan zeker eens de website van Boottochten De Zander.  De Zander verzorgt boottochten op de Kempense meren  ook genoemd “Kempische Lake District” . Na de inscheping (vertrekplaats in het Limburgse Mol) kan u ongeveer een 2,5uur genieten van de rust en de natuur. Buiten het seizoen zijn er vaarten op woensdag zaterdag en zondag, tijdens het vakantieseizoen dagelijks.

De vaarroute is gesitueerd rond de stad Lommen en de gemeenten Mol, Balen, Retie en Dessel.

De Zander heeft een vrij ruim aanbod van boottochten gaande van vrije vaarten tot vaarten met uitgebreid diner.  De boot kan ook afgehuurd worden voor verjaardags parties, huwelijksfeesten, familiebijeenkomsten..

U kan een boottocht ook combineren met een aansluitende fietstocht. U kan uw fiets mee aan boord nemen voor een kleine meerprijs.

Alle info over de verschillende aanbiedingen kan u vinden op de vaarkalender.

Prijs van 10,90 Euro per persoon voor vrije vaarten (duurtijd 2 uur) tot  52,80Euro voor een vaart met Barbecue inbegrepen. Ze hebben ook kinderkortingen voor -3jarigen en -12 jarigen.

Website:  http://www.dezander.be/index.php/nl/

Foto’s: dezander.be

 

 

Plaats een reactie