Amazon.de

Alle artikels – Amazon.de

Alle artikels over Amazon.de

De Amazon websites zijn alom tegenwoordig op het internet. Ze zijn vooral bekend vanwege het enorme aantal producten dat men er kan kopen tegen zeer scherpe prijzen. De Amazon keten omvat verschillende websites elk met een eigen assortiment. Amazon.com was de eerste website en omvat het grootste aantal producten. Daarna volgden Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.it, Amazon.fr en nog enkele ander websites elk afgestemd op een specifieke (geografische – taalgebonden) doelgroep. Op deze website schrijven we alleen over amazon.de omdat sinds kort deze website ook in het Nederlands kan gebruikt worden.  Elke Amazon website staat volledig op zichzelf. Een account aangemaakt op Amazon.de kan alleen op Amazon.de worden gebruikt. Wenst u iets te kopen op een andere Amazon website dan moet u op die website een nieuwe account aanmaken.  Ook het product aanbod hoort bij een specifieke amazon website. Bijvoorbeeld, kan u een product niet vinden op amazon.de maar wel op amazon.com dan moet u het bestellen op amazon.com. Vanuit de Amazon.de website kan u geen producten bestellen uit het Amazon.com assortiment.

Amazon hanteert zeer scherpe prijzen voor hun producten maar let op wanneer u iets aankoopt op Amazon.com want u dient dan rekening te houden met douanetaksen en inklaringskosten die snel kunnen oplopen tot enkele 10tallen Euros.

Artikel overzicht: Amazon.de

 

 

 

Plaats een reactie